Firmaprofil

Lad os klare opgaven for dig

Hos SKOV – NATUR – LANDSKAB APS Følg tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Skov – Natur – Landskab ApS

Skov – Natur – Landskab ApS, blev etableret i 2009. Hovedformålet er at rådgive ejere af skov og naturarealer om driften af disse. Rådgivningen vil have udgangspunkt i den enkelte ejers formål for arealerne. Det kan være arealets fremtidige udseende, træartsvalg, hensynet til vildt og natur, eller optimering af økonomisk udbytte.

Rådgiverne er uddannede inden for feltet og har en bred erfaring. Se mere herunder:

Rådgiverne

Skovfoged Jørgen Langdahl Olesen, der siden 1984 har arbejdet i dansk skovbrug, både for godser og rådgivningsfirmaer og har dermed en solid basis for, at yde kompetent rådgivning.

Skovfoged Thøger Glinvad Hansen, der siden 2013 har arbejdet i dansk skovbrug, blandt andet som afdelingsleder, og har dermed opbygget en viden indenfor skov og natur, der giver en solid base for kompetent rådgivning.

Firmaet ønsker at opfattes som ejerens forlængede arm, hvorfor der lægges vægt på troværdighed og gennemskuelighed. Rådgivning udføres efter timehonorar med mindre andet er aftalt. Ligeledes kan opstart og tilsyn af arbejde afregnes på timebasis.

“Uafhængig skovbrugsrådgivning”

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.