Læhegn

Skal du have nyt læhegn i Viborg eller hele nord-, midt- og vestjylland?
Trænger mit læhegn til tynding? Hvilke planter skal jeg have i mit læhegn? Hvor bredt skal det være?

Hvis du står med disse spørgsmål, er det helt forståeligt. At etablere et godt læhegn, som er tæt og holder længe, kræver omtanke, viden og erfaring. Vi er eksperter i læhegn, så tag endelig fat i os, hvis du skal have et nyt læhegn eller plejet dem du allerede har.

Professionel hjælp til læhegn

Vi hjælper med at finde den rigtige bredde på læhegnet og hvilke plantearter der skal bruges. Plantevalget vil tage udgangspunkt i de lokale forhold, altså hvilken jordbund der er, vildttrykket og hvor stort et areal der skal have læ. Vi arbejder også med “sløringsplantninger”, eksempelvis omkring gylletanke. Ønsker du selv at plante, udarbejder vi gerne en plantetegning, så du er sikker på at få sat planterne rigtigt, i forhold til hinanden. Vi står gerne for jordbearbejdning og plantning, gennem vores faste samarbejdspartnere. Vi har også et mangeårigt samarbejde med vores planteleverandør, så vi kan stå inde for kvaliteten.

Tynding er et vigtigt plejeindgreb i læhegn, som sikrer at alle lagene i læhegnet har lys og plads til at gro.

Vi står gerne for planlægning og udførelse af tyndingen og kan også afsætte flisen bagefter. Giv os et ring, hvis vi skal kigge på dit læhegnsprojekt!

Vi udfører:

  • Udarbejdelse af planteplan for læhegn og sløringsplantninger
  • Salg og levering af planter
  • Udførelse af jordbearbejdning og arealforberedelse til plantning
  • Manuel plantning
  • Plantning med plantemaskine
  • Tyndning og flishugning i læhegn

Få en uforpligtende samtale om læhegn

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med dit læhegn i Viborg og hele nord-, midt- og vestjylland.
Vi tilbyder gerne at stå for udførelsen af projektet, sammen med vores rådgivning.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe med læhegn?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.