Plantning

Hvilke plantearter passer til mit areal? Hvor mange skal jeg plante? Hvordan skal arealet forberedes?

SKOV – NATUR – LANDSKAB står hvert år for plantning af mange tusinde planter, så vi har god erfaring og faglig viden, til at svarer på disse spørgsmål.

Har du brug for hjælp til plantning? Så kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om dit projekt, uanset om det er en stor skovrejsning på mark, gentilplantning efter afdrift i skoven, et læhegn, en frugtlund eller en mindre naturplantning til dyr og insekter.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker, men vi spiller altid ind med vores faglighed, så vi er sikre på at du får de planter, som vil trives på arealet. Dette involverer også at finde de rigtige provenienser af en given art. Vi står gerne for planteprojektet fra start til slut, så vi skaffer planterne, får klargjort arealet og sat planterne i jorden med løbende tilsyn igennem processen. Planterne handles gennem vores faste samarbejdspartner, hvilket er din garanti for høj kvalitet og en god pris.

Ønsker du selv at stå for jordbearbejdning og plantning kan dette også lade sig gøre.

Vi giver gerne et tilbud på at levere planterne og eventuelt en planteplan til dit projekt. Giv et ring – så finder vi planterne til dit projekt!

Vi udfører:

  • Salg og levering af planter til Skov, Natur og Landskab
  • Udarbejdelse af planteplaner m. kort.
  • Arealforberedelse med knuser, planebor, gruber m.m.
  • Manuel plantning
  • Plantning med plantemaskine
  • Renhold og udrensning i kulturer
Kontakt os i dag

Vil du vide mere om plantning?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.