Skovning

Skal min skov tyndes? Hvilke træer skal væk? Hvilke træer skal blive stående?

SKOV – NATUR – LANDSKAB har mange års erfaring med skovning og kan hjælp med at besvare disse spørgsmål.

Styr på opgaven fra start til slut

Har du brug for hjælp til skovning? Vi ser os selv som skovejerens forlængede arm, som holder styr på opgaven fra start til slut. Det vil sige, at vi planlægger hvilke træer der skal fjernes og hvilke sortimenter træet skal laves til. Herefter skaffer vi maskinerne og holder løbende tilsyn med arbejdet, så opgaven løses som aftalt. Til sidst sørger vi for opmåling og salg af tømmer, kævler og flis.

Alt arbejde udføres af vores faste samarbejdspartnere, som er erfarne indenfor deres felt. Dette er skovejerens garanti for veludført arbejde. Fokus er altid, at lave den bedste løsning for skovejeren. Vi er desuden erfarne i arbejdet med naturnær skovdrift og arbejde i certificerede skove. Udover skovning tilbyder vi bl.a. plantning, læhegn og naturpleje.

Høj kvalitets skovning og god service

Målet med skovningen kan være økonomisk indtjening, pleje af skovens natur, bedre vilkår for vildtet eller blot at skabe plads til en gangsti eller en god udsigt. Vi kan sikkert finde en god løsning til dig! Tag fat i os, så kommer vi ud og kigger på opgaven.

Vi udfører

  • Maskinskovning
  • Skovning med Motorsav
  • Udkørsel af effekter og flis-træ
  • Flishugning – både i terrænet og fra stakke ved vejen
  • Køb og salg af træ og flis
  • Og meget mere
Kontakt os i dag

Vil du vide mere skovning?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.