Naturpleje

Hvilke planter er gode for dyr og insekter? Hvordan plejer jeg naturen på min grund? Hvordan etablerer jeg en sø?

Vi har erfaring med at arbejde med og i naturen, så vi vil gerne bringe vores viden og erfaring i spil, for at få dit projekt i mål. Tag endelig fat i os, hvis du går med tanker om naturpleje, at grave en sø, plante en vildtremise, plante en småbiotop eller buske og blomster til sommerfugle og bier.

Har du behov for hjælp til naturpleje? Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor vi også kan kigge på de eksisterende naturværdier på din ejendom. Det kan f.eks. være et gammelt dødt træ, en eng eller en lysning i skoven. Det er altid effektivt at starte med at pleje de eksisterende naturelementer og levesteder, inden man begynder at etablere nye. Derfor kan det være smart at få kortlagt sine naturarealer og lavet en plejeplan for dem.

Vi står gerne for at søge de nødvendige tilladelser og dispensationer, inden projektet startes. Herefter står vi gerne for at igangsætte maskiner og købe planter, så du ved, at projektet bliver som aftalt. Og hvis der kan komme noget flis ud af projektet, skal vi også nok få afsat det!

Udover naturpleje, tilbyder vi bl.a. også skovning, plantning og læhegn.

Vi udfører naturpleje i form af:

  • Køb af planter og blomsterfrø til naturpleje
  • Søgning af tilladelser og dispensationer fra myndigheder
  • Træfældning, Knusning, udgravning, flishugning og jordbearbejdning
  • Kortlægning og registrering af eksisterende naturværdier
  • Udarbejdelse af plejeplaner for naturarealer
Kontakt os i dag

Vil du vide mere om naturpleje?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.