Privatlivspolitik

 

Hos Skov-Natur-Landskab ApS overholder vi altid gældende lovgivning inden for personoplysninger.

 

Oplysninger, der indsamles, kommer enten fra ejeren, BBR- eller cvr.-registeret såfremt du er momsregistreret.

Alle oplysninger opbevares utilgængelige for andre end personalet i Skov-Natur-Landskab ApS eller dennes revisor. Oplysningerne kan dog blive udleveret til transportør samt underentreprenører, såfremt dette er nødvendigt for at få leveret eller udfører arbejdet.

Oplysninger, der indsamles, er typisk følgende:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Cvr. nr.

Bankoplysninger (såfremt kunden skal have penge udbetalt)

Ejerforhold (kort mm over matrikler)

 

Oplysningerne opbevares, så længe de er relevante, typisk i minimum 3 år, da træet skal kunne spores i denne periode. Derfor er det nødvendigt at opbevare oplysningerne i minimum 3 år, såfremt noget træ har forladt matriklen til brug på savværk eller varmeværk. Bankoplysninger opbevares så længe disse skal bruges i regnskaberne typisk 5 år.

 

Du har som kunde ret til at vide, hvilke oplysninger vi har på dig, og disse oplysninger kan rekvireres på firmaets e-mailadresse kontakt@s-n-l.dk. Såfremt nogle oplysninger findes forkerte, eller det ønskes, at de skal slettes, henvendes der også til e-mailadressen kontakt@s-n-l.dk.

 

Reklame

Du har som kunde ret til at modsætte dig reklame. Derfor bedes du sende en e-mail til kontakt@s-n-l.dk eller ringe på telefon 24989333, såfremt du ikke ønsker at modtage reklame eller andet uopfordret materiale fra vores firma.