Rådgiving om skov

Hvordan plejer jeg bedst min skov? Hvad må jeg i min skov? Hvor meget træ er der i min skov?

Vi hjælper dig med rådgivning om skov.

Skoven er mere end en skov. Det er en kompliceret blanding af biologiske processer, økonomiske hensyn og en del lovgivning.

Hos SKOV – NATUR – LANDSKAB tilbyder vi rådgivning om skov til skovejere, for at gøre det lette at navigere i dette. Ønsker du en langsigtet plan for din skov, et nyt skovkort eller en opmåling af mængden af træ i din skov, står vi gerne til rådighed.

Som ejer af skov eller naturarealer vil man ofte skulle forholde sig til den lovgivning der gælder for disse arealer. Vi har grundigt kendskab til, hvad man må og ikke må på disse arealer. Vi kan også hjælpe med at søge tilladelser og dispensationer hos myndighederne. Dette kan være dispensation for Naturbeskyttelseslovens § 3, tilladelse til at plante ny skov, arbejde i fredede arealer eller tilladelse til etablering af en sø. Vi arbejder desuden med certificering og har egen PEFC-Gruppecertificering. Dette fortæller vi også gerne mere om, hvis det har interesse.

Vi udfører:

  • Søgning af tilladelse og dispensationer hos myndigheder
  • Udarbejdelse af skovkort
  • Udarbejdelse af driftsplaner for skove og naturarealer
  • Opmåling og taksering af mængden af træ i skoven
  • PEFC-Certificering gennem egen certificeringsgruppe

Kontakt os for rådgivning vedrørende skov og natur

Hvis du søger rådgivning vedrørende skov og natur, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også skovning, plantning, læhegn og naturpleje. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du behov for rådgivning omkring skov?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os eller send en mail til kontakt@s-n-l.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.